Cliënten aan het woord:

“Eerlijk en ervaren “

“Spreken duidelijke taal”

De aanpak

1

Laagdrempelig

Geen marmeren vloeren en vaak de advocaat of jurist direct aan de lijn.

2

No nonsense

Een oplossing als het kan, stevig procederen als het moet.

3

Betaalbaar

Het financieel belang van de procedure wordt in het oog gehouden, nodeloze kosten worden vermeden.

Team

Mr S ( Steven) Rozemeijer

Mr S ( Steven) Rozemeijer

Advocaat

Mr S. Rozemeijer (op het tableau sinds 25 juli 1995) studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is gespecialiseerd in Personen- en Familierecht en houdt zich verder bezig met (jeugd)strafrecht en psychiatriezaken in het kader van de  WVGGZ en WZD.

Mr Rozemeijer volgde de specialisatieopleiding Familierecht en de opleiding tot Familiemediator bij de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (VFAS). Hij is MfN-registermediator en lid van de overlegcommissie Personen- en Familierecht van de rechtbank Noord-Holland.

Verder is hij als docent actief voor onder andere Luzac en Scheidegger  en lid van de Commissie van Toezicht van Justitieel Centrum Zaanstad, in die hoedanigheid ook beklagrechter.

Mr S.N. ( Steven) van der Wal

Mr S.N. ( Steven) van der Wal

Jurist

Mr S.N. van der Wal rondde in 2004 zijn studie Nederlands Recht, specialisatie Arbeidsrecht, af aan de Universiteit van Amsterdam.

Mr Van der Wal heeft een eigen WSNP praktijk opgebouwd. Hij is uitvoerend bewindvoerder in alle schuldsaneringszaken waarin het kantoor door de rechtbank tot bewindvoerder is benoemd. Hij treedt ook op als gemachtigde in kantonrechterzaken, waarbij met name valt te denken aan arbeidsrechtelijke kwesties.

Mr Van der Wal staat u ook bij indien u ondanks een aanvraag schuldhulpverlening niet wordt toegelaten tot het minnelijk traject.

Wilt u een afspraak maken?